2013. december 7., szombat

Karácsonyi Nyereményjáték az ISIS-ben!

Vásároljon az ISIS day spa-ban 25.000Ft érték feletti ajándékutalványt 2013. december 6. és 31. között, és vegyen részt Karácsonyi nyereményjátékunkban, melynek nyereménye; a Hotel President****Budapest „Standard Suite” Lakosztályában eltölthető éjszaka!


A Hotel President**** Budapest valódi Belvárosának szívében, a Nemzeti Bank és az Egyesült Államok Nagykövetségének szomszédságában, a történelmi, üzleti és kormányzati negyed egyik legelegánsabb utcájában található.
Az egyediség uralja a szálloda minden részletét, igyekezve a legkülönfélébb ízléseket kielégíteni. Két klasszikus műemlék épület, két szakmailag elismert belsőépítészeti stúdió által tervezett design-szobák, minden igényt kielégítő szolgáltatások, Spa & Wellness Központ, masszázs és arckezelések, figyelmes személyzet, és kitűnő ellátás várja a szálloda minden kedves vendégét.
Budapest egyedülálló turisztikai nevezetessége a Hotel President Körpanorámás Kilátóterasza, amely reprezentatív rendezvényhelyszín, és tavasztól őszig étteremként is üzemel. Kényelem, elegancia, biztonság, wellness, fine dining - mindez együtt az új, belvárosi luxus boutique hotelben!


A nyeremény tartalma: 1 éjszaka "Standard Suite" lakosztályban, büfé reggelivel és wellness napi belépőjeggyel, 2 fő részére.Legyen Ön a szerencsés Nyertes! Sorsolás: 2014. január 3-án, pénteken.

Ajándékutalvány vásárolható minden szolgáltatásunkra, csomagunkra, kedvezményes ajánlatunkra, valamint értékhatárig. Az utalvány egy évig érvényes, és megvásárolható minden nap nyitvatartási időben: 10:00-tól 22:00-ig.


Ismerje meg legújabb kényeztető csomagunkat, vásároljon rá Ajándékutalványt és vegyen részt játékunkban!

Marokkó Aranya:
Ezt a különleges csomagot Marokkó két luxuscikke ihlette: a marokkói rózsa és az értékes argán olaj. Igazi kényeztetés testnek és léleknek! A csomag tartalma:
  • 20 perc aromaterápiás fürdő friss rózsaszirmokkal,
  • 30 perc cukros testradír rózsaesszenciával,
  • 60 perc regeneráló argán olajos testmasszázs.
 A csomag ára: 25.900 Ft


Várjuk szeretettel az ISIS day spa-ban!

ISIS day spa - Új életre kelt!










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése