2013. december 15., vasárnap

Természetes bőrápolás barckmagolajjal

A sárgabarackmag olaj a termés külső csonthéjának felnyitásával szabaddá váló magból, hideg préseléssel előállított és ülepített növényi olaj. 
Mivel nagyon tápláló, óriási az A-vitamin-tartalma, ezért hihetetlenül jó a vízhiányos, a kényes, valamint az öregedő és az érzékeny bőrre. Megnyugtatja a száraz, illetve a gyulladásos bőrt. A sárgabarackmag olaj telítetlen zsírokban gazdag, kisimítja és táplálja a bőrt, amely selymesen simává válik.
Valamennyi bőrtípus számára ajánlott, különösen a száraz, érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr kezelésében népszerű. Természetes módon regenerálja a bőrt és a kötőszöveteket kisimítja és táplálja a bőrt, ami selymesen simává válik. Savtartalmának köszönhetően, erős kondicionáló és bőrlágyító hatása van.Segítheti a pajzsmirigy működését (alul és túlműködés esetén is), valamint B-17 vitamint is tartalmaz, amelynek rákellenes hatást tulajdonítanak. A sárgabarackmag olaj kéntartalmának köszönhetően jótékony hatással van a bőrre, a hajra és a körömre is.


Adventi ajánlatunk Ezüst Vasárnapra:

Páros 90 perces masszázs sárgabarackmag olajjal 28.000 Ft helyett csak 24.900 Ft-ért december 15-én!

Foglaljon időpontot vagy vásároljon ajándékutalványt erre a különleges ajánlatra, és hagyja, hogy a barackmagolaj kényeztesse bőrét és minden érzékszervét!


ISIS day spa - Új életre kelt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése